POWER OIL AND GAS

Payment Google Adsense kesembilan RM349.45



Alhamdulillah untuk bulan jun pula, income Jamal dari Google Adsense ialah USD 110.78 je, iaitu lebih kurang RN349.45. Earning agak menurun pada bulan nie sebab Jamal baru je bertukar kerja, so agak busy la tiap-tiap hari. Sampai takde masa nak update blog sangat. Tapi InsyaAllah earning Google Adsense dah semakin stabil pada bulan nie.

Harap-harap dapat la duit raya lebih sikit untuk bulan nie..hehe

11 comments:

bersama kak Es said...

dah tak terlibat dengan Oil & Gas lagi ke?

Kerja mana sekarang ?

Jamaluddin Abu Bakar said...

Takde la kak,
Saya masih kerja oil & gas lagi, cuma bertukar company je. Alhamdulillah rezeki lagi baik kat tempat lain.

Kerja dengan Petrofac Engineering Services (M) Sdn Bhd, formerly known as RNZ Integrated Sdn Bhd.

Wan Widget said...

Salam Jamal, meh la ajar aku camna nak tingkatkan google adsense

Jamaluddin Abu Bakar said...

kalau nak belajar kena bukak kelas adsense la macam nie..hehe

ros said...

nak tumpang tanya, kalau share blog post orang lain (termasuk image), tapi ada backlink ke blog orang tu balik, adalah akan melanggar TOS dan berkebarangkalian akan di ban? Terima kasih

SoLy SoLicious said...

ok la tu..at least ade la jugak kn...^^

SARA said...

TAHNIAH BRO :)
SUKE LA BACE ENTRI SAL GA NI..

Ubaidullah said...

Salam bro la dak utm gak ke
sama lah kita hehe
tu r ada instinct gak bro ni oil and gas mesti grad utm haha
skali baca profil mmg btul sy mekanikal grad 2010 skang ngah cuba wat phd kt utm hehe
salam perkenalan bro

iu-hazirah said...

salam perkenalan
done follow

http://www.iuzira.com/2013/05/combo-give-away-by-intan.html

DressMeUp said...

salam jamal,

saya nak tanya.mcm saya sekarang ade sijil NDT dalam bidang MPI.tapi nak mintak keja susah kerana xde experience dalam bidang ni.saya baru nak berjinak2 dalam bidang oil and gas.mintak en jamal boleh tolong bagi suggestion utk situasi saya.

tq.

Mieya Atiera said...

Tahniah bro. Lama tak dengar cerita pakcik sorang ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...