POWER OIL AND GAS

Mencari Designer Untuk Banner Blog Poweroilandgas.com


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua. Sepertimana tajuk entry diatas tue, buat masa nie Jamal sedang mencari seorang designer untuk tolong design banner blog poweroilandgas.com.

Kalau boleh Jamal nak minta tolong designer tue designkan header baru untuk blog tersebut dan juga tolong designkan banner yang bersaiz 728 x 90, 160 x 300 dan 125 x 125. Kepada sesiapa yang boleh tolong Jamal designkan banner tersebut, sila la contact Jamal ye, boleh email ke jamaluddin_ab@yahoo.co.uk atau poweroilandgas@gmail.com

InsyaAllah tentang bayaran tue kita akan bincangkan kemudian dalam email nanti, pastinya ia berbaloi dengan hasil kerja anda. Kepada sesiapa yang ada kawan-kawan yang boleh tolong designkan, minta tolong beri no contact ataupun url blog diorang, tue pun kalau ada la ye. Thanks semua

5 comments:

Adam Narzuan said...

meh nak tolong designkan.. nak konsep
camne tu? bleh adam cuba2 design dulu.. email je :ggok25@gmail.com

Jamaluddin Abu Bakar said...

thanks, nanti Jamal akan emailkan.

Ada lagi sape-sape yang nak tolong tak..???

Kelab Boling SK Bertam Indah said...

salam, boleh gak. tp try dulu takut-takut xlawa.. nnt emel ke inovasi_165@yahoo.com - gitau konsepnya.. warna dsbnya..tq

Kelab Boling SK Bertam Indah said...

salam, boleh gak, tp xtau la kalau jd nnt takut xcute. papun nnt sy try. emel konsep, wrna dsbnya ke inovasi_165@yahoo.com tq

Wan Widget said...

emailkan ke saya juga yer

moham29577@yahoo.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...