POWER OIL AND GAS

Pakej Makeup Kahwin, Nikah, Tunang, Dinner, Konvo dan Event


http://www.makeupkahwin.com/
 
Assalamualaikum semua, dah lama rasanya saya tak update blog nie. Hampir setahun jugak la. Lepas kahwin hujung tahun lepas, saya sibuk pulak dengan satu lagi blog yang letak Google AdSense. Alhamdulillah hasil Google AdSense pun masyuk, tue yang malas dan takde masa nak update blog nie.
 
Hari nie saya nak promote kat kawan-kawan bisnes wife saya, iaitu Bisnes Makeup Kahwin. Untuk pengetahuan korang semua, wife saya nie tak kerja. So kiranya dia full time buat bisnes makeup nie la. Diantara servis dan pakej yang kami tawarkan ialah seperti dibawah:
  1. Makeup Nikah/Sanding
  2. Makeup Tunang
  3. Makeup Merisik
  4. Makeup Dinner/Hi-Tea
  5. Makeup Konvo dan lain-lain Event
  6. Gubahan Hantaran Kahwin
  7. Ukiran Inai Kahwin
Untuk maklumat lanjut berkenaan dengan Pakej Makeup Kahwin kami, korang semua boleh lawat blog kami di www.makeupkahwin.com
 
Di blog tue, kami dah kongsikan gambar-gambar pelanggan yang sudah siap di Makeup. Kami turut kongsikan harga pakej yang ditawarkan. InsyaAllah semua harga adalah berpatutan dan mengikut budget korang semua.
 
Sebarang tempahan dan pertanyaan, korang semua boleh contact wife saya dengan call/sms/whatsapp 019-6757454 / 017-7227454 (ZUE).
 
 

Payment Google Adsense kesembilan RM349.45


Payment Google Adsense kelapan RM817.45

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...